Nenolan sukuseura ry sai uuden hallituksen

Nenolan sukuseuran sukutapaamiseen Lohirantaan saapui 15. heinäkuuta 2023 yhteensä 35 suvun jäsentä. Sukuseura sai uuden hallituksen, kun kolmesta hallituksen erovuoroisesta jäsenestä kaksi luopio jäsenyydestään. Hallituksessa erovuoroisista jatkaa Raija Nenola, ja uusina jäseninä hallituksessa ovat sihteerinä Marja Nenola ja jäsenenä Airi Hynynen. Uusi varajäsen on Riikka Nenola. Hallituksen muut jäsenet ovat varapuheenjohtaja Marko Nenola, rahastonhoitaja Matti Nenola ja jäsen Anja Rönkkö. Puheenjohtajana jatkaa Auli Hynynen.

Sukutapaamisen aloitti Riitta Auvinen siunaamalla tilaisuuden Irja Askolalta mukaellulla tekstillä. Auli Hynynen ojensi suvun kiertopalkinnon yhdistyksen pitkäaikaiselle sihteerille Elvi Hiltuselle.

Olavi Tapanisen pitämään TonkKumin-heittokilpailuun osallistui 21 henkilöä ja kisan voitti Ari Mähönen. Toinen ja kolmas sija menivät Riikka Nenolalle ja Ida Väisäselle.

1.      Sukukirjaa varten annetun aineiston rekisterinpitäjä Pirjo Nenola kysyi tilaisuudessa jokaiselta suullisesti, saako heidän aiemmin lähettämiään ja allekirjoittamiaan henkilötietoja (siinä muodossa kuin sukuseurojen sukukirjoihin niitä yleensä käytetään) käyttää Nenolan sukuseura ry:n jatkossa julkaisemaan sukukirjaan. Sukukirjaa tehtäessä noudatetaan tietosuoja-asetuksen käyttötarkoituksenmukaisuuden periaatetta.

2.      Auli Hynynen esitteli sukukorun ja solmioneulan eri mallit ja mahdollisuuden äänestää malleista mieleistä tehtäväksi. Suunnittelija on Anna´s Darlingin Anna-Reetta Väänänen. Samalla puheenjohtaja esitteli Tapio Heiskasen suunnitteleman, suvun vaakunalla varustetun hupparin ja t-paidan tilauksia varten Mainostoimisto Ateljeesta. Hän myös esitteli vaakunan taustan.

3.      Pirjo Nenola esitteli juhlavuoden käsillä tekemisen näyttelyn. Se järjestetään heinäkuussa 2024 Sonkajärven kirjaston näyttelysalissa. Tarkemmat ohjeet näyttelytöiden lähettämisestä ja vastaanottajista julkaistaan vuodenvaihteessa 2023–2024 ilmestyvässä Nenolat-lehdessä.

4.     Riitta Auvinen esitteli paikalla olleen, 85 vuotta täyttäneen Kaino Tapanisen.

A    Anja Rönkkö luki kirjoittamansa kronikan.

Ta  Tapahtuma päättyi tuttuun tapaan Riitta Auvisen vetämiin arpajaisiin.

      Kesällä 2024 sukuseuran perustamisesta tulee 20 vuotta. Käden taitojen näyttelyn ohessa juhlaohjelmaan kuuluu sukukirjan ilmestyminen ainakin jossakin muodossa. Tieto juhlakokouksen tarkasta ajankohdasta heinäkuun puolivälissä ja juhalpaikasta tiedotetaan vuoden 2024 alkupuolella. Sydämellisesti tervetuloa juhliin!