Uusi puheenjohtaja

Lohirannassa Sukevalla oli 17. heinäkuuta 2021 Nenolan sukuseuran tapaamisessa oli läsnä 24 sukuseuran jäsentä, Ilmoittautuneita oli yli 30, mutta edelleen jatkuva koronapandemia pakotti monet perumaan tulonsa. Tapaamistahan oli jo siirretty vuodella koronan takia.

Nenolan sukuseura sai uuden puheenjohtajan. Tehtävän otti vastaan Auli Hynynen.

Hallituksessa ovat Marko Nenola (varpj), Matti Nenola (rahastonhoitaja), Raija Nenola, Pauli Niskanen, Anja Rönkkö ja Pirjo Nenola (sihteeri), joka jatkaa sukutietämyksen keräämistä ja työstää sukukirjaa. Seuraava sukuseran lehti ilmestyy vuodenvaihteessa 2021 - 2022.

Sukutapaamisessa standaarin saivat Marko Nenola, Auli Hynynen ja Raija Nenola kiitoksena aktiivisesta toiminnasta hallituksessa. Kunniapuheenjohtajaksi nimettiin Olavi Tapaninen (perustavan kokouksen koollekutsuja ja puheenjohtaja vuosina 2008 - 2010) ja Pirjo Nenola (puheenjohtaja 2004 - 2008 sekä 2010-2021). Kunniajäseneksi nimettiin Anja Rönkkö, joka oli järjestämässä ensimmäisiä suvun tapaamisia ennen sukuseuran perustamista, on ollut koko sukuseuran olemassaolon ajan hallituksessa jäsenenä tai varajäsenenä, ideoinut ohjelmaa ja viihdyttänyt Almana. Suvun kiertopalkinnon sai tällä kertaa Riitta "Tiitu" Auvinen, joka on ansiokkaasti ja viihdyttävästi vetänyt sukutapaamisten arpajaiset.